Beagle

Beagle

Origine: Anglia

Despre rasa de caine Beagle

Mici, compacți și rezistenți. Cainii Beagles sunt tovarăși activi pentru copii și adulți. Câinii acestei rase sunt veseli și iubitori de distracție, dar fiind câini, pot fi, de asemenea, încăpățânați și necesită tehnici de antrenament creativ și pacient.

Nasul lor îi ghidează prin viață și nu sunt niciodată mai fericiți decât atunci când urmăresc un parfum interesant. Cainii Beagle erau inițial crescute că și câini de vânătoare pentru a urmări vânatul mic, în principal iepuri de câmp. În prezent sunt folosite în acest scop în multe țări, inclusiv în Statele Unite. Dar veți găsi o mulțime de acești pui care trăiesc ca si câini de companie și membri ai familiei iubitori și blănoși.

 

Personalitate rasa caine Beagle

Cainele Beagle sunt blânzi, dulci și amuzanti. Te vor face să râzi, dar cateodata te face să plângi din cauza comportamentului lor adesea obraznic. Oamenii petrec mult timp încercând să inteleaga ce gândesc câinii și adesea trebuie să recurgă la recompense alimentare pentru a-i atrage pe Beagle într-o stare de ascultare temporară.

La fel ca orice câine, Beagle are nevoie de o socializare timpurie - expunere la mulți oameni diferiți, priveliști, sunete și experiențe - când sunt tineri. Socializarea vă ajută să vă asigurați că animalul dvs. de companie Beagle crește și devine un câine bine rotunjit.

 

Statistici rasă câine Beagle

Hipoalergenic: Nu
Speranță de viață: 12 - 15 ani
Culori: Lămâie și Alb, Alb și Tan, Chocolate Tri, Tri-culoare, Alb și Ciocolată, Portocaliu și Alb, Roșu și Alb
Temperament: Amabil, inteligent, bucuros, determinat, chiar temperat, blând
Greutate:
Masculin: 10–11 kg
Femelă: 9–10 kg
Înălțime:
Bărbat: 36–41 cm
Femelă: 33–38 cm

 

Nutritie si ingrijire Beagle

Cantitate zilnică recomandată: 3/4 până la 1,5 căni de alimente uscate de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.

Cât de mult mănâncă câinele dvs. adult depinde de dimensiunea, vârsta, construcția, metabolismul și nivelul de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de mâncare. Este de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai mult decât un câine de canapea. Calitatea hranei pentru câini pe care o cumpărați face, de asemenea, o diferență - cu cât hrana pentru câini este mai bună, cu atât va merge mai departe spre hrănirea câinelui dvs. și cu atât mai puțin va trebui să verificați în bolul câinelui.

Cainii Beagle sunt hoți de alimente. Acești câini vă vor face raid zilnic in cămara și in cosul de gunoi, dacă li se oferă șansa, și sunt dispuși să mănânce până când nu mai au aer. Păstrați-vă în formă bună măsurându-i hrana și hrănindu-l de două ori pe zi, mai degrabă decât lăsând hrana afară tot timpul. Dacă nu sunteți sigur dacă este supraponderal, faceți-i testul ocular și testul practic.

Mai întâi, uită-te la el. Ar trebui să poți vedea o talie. Apoi așezați-vă mâinile pe spate, degetele mari de-a lungul coloanei vertebrale, cu degetele întinse în jos. Ar trebui să poți simți, dar să nu-i vezi coastele, fără a fi nevoie să apeși puternic. Dacă nu poți, are nevoie de mai puțină mâncare și mai multă mișcare.

De asemenea, tratează cu ușurință tratamente. Beagle-ul tău va fi la fel de fericit să primească un fel de antrenament de mușcătură ca un biscuit mai mare.